Henny Vrienten naar het Energiehuis in Dordrecht

Ticketmaster

Henny Vrienten begon zijn carrière begin jaren ‘70 als muzikant in de band van Boudewijn de Groot. Na enkele solo-omzwervingen werd hij bij het grote publiek bekend als bassist en zanger van Doe Maar. Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten terug met de plaat ‘En Toch…’

Op ‘En Toch…’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en begeleid door de band My Baby en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel en zoon van. ‘En Toch…’ is echt een album; één geheel met kop en staart. Vrienten zegt zelf over het album dat hij wel wist dat hij geen liedjes meer hoeft te maken over de liefde, de meisjes en de nacht. En toch… gaat de plaat eigenlijk alleen over de liefde. Zelfs het liedje over de dood van mijn moeder, is een puur liefdeslied. Daarom heet de plaat ‘En Toch…’

Let op: het concert vindt plaats in Machine 3. De theaterzaal van schouwburg Kunstmin in het Energiehuis. Deze zaal heeft alleen zitplaatsen.

Henny Vrienten
Datum: 12 maart 2015
Zaal: Energiehuis, Dordrecht
Zaal open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek