Henny Vrienten naar Underground

Ticketmaster

undergroundWe kennen Henny Vrienten natuurlijk allemaal als zanger en bassist van Doe Maar. En nu is hij terug met een soloplaat. Het resultaat is ‘En toch…’ een album waarop Henny laat horen nog bol te staan van de creativiteit en dat hij nog lang niet is uitgespeeld. Voor dit nieuwe album liet hij het cynisme en de ironie van de Doe Maar teksten varen, deze maakten plaats voor een meer integer geluid dat ondersteund wordt door het akoestisch gitaarspel van Henny. Onder meer De Morgen, het NRC en de AD waren al unaniem lovend over de plaat. Vandaag verrast Henny Vrienten je opnieuw en pakt hij je in met een live show die je niet wilt missen!

Henny Vrienten
Datum: 21 maart 2015
Zaal: Underground, Lelystad
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek