Het Universumpje naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotHet Universumpje is een band waar elk zichzelf respecterend mens fan van is. “Ik heb wel eens iemand gesproken die geen fan is van Het Universumpje, maar die respecteerde zichzelf niet” aldus een fan. Vaak schieten woorden tekort, maar niet in het geval van het Universumpje. Iedereen die het hart op de juiste plek heeft, weet precies wat hij of zij met het Universumpje aanmoet. Ook als je linker hersenhelft overheerst, valt er nog heel wat te beleven aan het Universumpje. “Ik dacht dat alles al een keer was gedaan, maar dat was voor ik het Universumpje leerde kennen” aldus een fan wiens linker hersenhelft overheerst. In de ogen van het Universumpje zijn we allemaal gelijk. Stop je vingers in je oren en ervaar de beleving.

Support: Tantrum
De mannen van Tantrum bewijzen dit met ijzersterke songs in een grunge/stonerjasje. Wat ooit begon als een 1-mans project van Danny Versluis is in de loop der jaren uitgegroeid tot een waar rockmonster. De band bracht in 2013 haar eerste EP uit, een split EP met de Franse band Over The Top. Op deze EP, die uitkwam bij het Franse label Smalltones, zijn van elke band drie nummers te horen. Tantrum nam de muziek live op in een oude loods. Live takes zonder overdubs, correcties of autotune. Dit is hoe de band het graag heeft; puur, echt en hard.

Het Universumpje
Datum: 19 december
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek