Ian Anderson naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgIan Anderson is de fluitist en zanger van de legendarische Engelse rockband Jethro Tull. Met hun door folk beïnvloede progrock, waarin een hoofdrol was weggelegd voor de dwarsfluit van Anderson, verkocht de band meer dan zestig miljoen albums. Sinds 2011 houdt Jethro Tull (opgericht in 1967!) een winterslaap, maar Anderson zelf lijkt productiever dan ooit. In 2014 bracht hij zijn zesde soloalbum Homo Erraticus uit, een vervolg (vooral tekstueel) op het Jethro Tull-album Thick As A Brick (1972). Vanavond speelt Anderson Homo Erraticus integraal, aangevuld met het beste werk van Jethro Tull!

Ian Anderson
Datum: dinsdag 12 mei 2015
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek