Janne Schra naar Bibelot

Ticketmaster

BibelotGenoeg melancholiek, tijd voor een opzwepend, rond, catchy album: PONZO! Samen met producer Torre Florim (De Staat) heet Janne Schra de plaat opgenomen in hun eigen woonkamerstudio, ingesloten door klimplanten en aangemoedigd of tegengewerkt door hun dikke rode kater. Wie goed luistert hoort de kraak in de pianopedaal, wellicht de hond van de buren… en een brommertje dat zo nodig op een bijzonder moment langs moest rijden. In alle tijd een album laten ontstaan is een luxe, maar werpt zeker z’n vruchten af! Janne gaat met dit album op tour… Zou er nu gedanst kunnen worden?

Janne Schra
Datum: 31 januari 2015
Zaal: Bibelot, Dordrecht
Zaal open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
De voorverkoop start 22 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek