Janne Schra naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgJanne Schra heeft momenteel (met Torre Florim) een hit met Reap What We Have Sown, het titelnummer van de tv-serie Hollands Hoop. Voor sommigen misschien een eerste kennismaking met deze veelzijdige zangeres, maar toch heeft ze al een rijke carrière achter de rug. In 2006 brak Janne door met de swingende jazzpop van haar band Room Eleven, daarna ging ze verder met Schradinova en inmiddels is Janne solo en doet ze precies wat ze zelf wil. Na haar ingetogen debuut uit 2013 verschijnt op 13 februari haar tweede soloplaat Ponzo, volgens Janne Schra zelf ‘een opzwepend, rond, catchy album’!

Janne Schra
Datum: donderdag 26 februari 2015
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek