King Khan & The Shrines naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeKing Khan staat bekend als een van de wildste en meest extravagante frontmannen uit de rock-scene. Zien is geloven want samen met zijn band The Shrines toert hij al vele jaren de wereld rond en geeft elke keer weer een spectaculaire show. De band vermengd soul met garage rock, sixties psychedelica en rhythm ‘n’ blues. Af en toe klinken de tonen van een hammond-orgel of hoor je cultfenomeen King Khan zelf, wiens schorre stem kronkelt alsof hij tien duivels in zich herbergt. Erick Khan, zoals hij van oorsprong heet, begon zijn carrière in Montreal, Canada, waar hij met The Spaceshits halverwege de jaren negentig al helemaal los ging. De vuilnisbakken-soul-rock-garage van King Khan & The Shrines psychedelica dampt, schuurt en zweet tot de laatste noot.

King Khan & The Shrines
Datum: 13 mei 2015
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15
Zaal; Doornroosje, Nijmegen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek