Mike & The Mechanics naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgMike & The Mechanics, de band van Genesis-gitarist Mike Rutherford, scoorde in de jaren tachtig met Silent Running en The Living Years twee inmiddels klassieke hits. Ook in het decennium daarna deed de goed in het gehoor liggende softrock van de band het lekker – zo scoorden ze met Word Of Mouth en Over My Shoulder. Opperbaas Mike Rutherford is er natuurlijk nog steeds bij, maar verder is de band in 2010 compleet vernieuwd. De leadzang wordt nu verzorgd door een ander jarentachtigicoon: (Andrew) Roachford, die een verrassend soulvolle twist aan de Mike & The Mechanics-sound geeft!

Mike & The Mechanics
Datum: Woensdag 13 mei 2015
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30
De kaartverkoop start 21 november om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek