Popa Chubby naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

BoerderijBlues rock icoon Popa Chubby, geboren als Ted Horowitz, viert in 2014 zijn 25-jarig jubileum. Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. In de loop der jaren is Popa Chubby uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York. Naar eigen zeggen is zijn stijl te omschrijven als “the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters & Jimi Hendrix meets Robert Johnson”.

Begin jaren ’70 bestormt Popa Chubby met een afro kapsel en een gloednieuwe Gibson het clubcircuit. Met het legendarische album ‘Booty And The Beast’ brengt hij één van de bestverkopende blues albums van 1994 uit. Inmiddels heeft hij een dozijn aan albums op zijn naam staan. Zijn nieuwe album “I’m Feelin’Lucky’, opgenomen in zijn eigen studio in Hudson Valley, bevat heerlijke face melting blues rock ‘n funky soul.

Popa Chubby
Datum: vrijdag 27 maart 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek