Raketkanon naar Hedon

Ticketmaster

hedonRAKETKANON is hard, shockerend, entertained, afstotend en aantrekkelijk. Na hun release van hun debuut-album RKTKN#1, heeft de band verschillende podia in Europa op zijn kop gezet met onvergetelijke concerten bij Eurosonic (NL), Pukkelpop (BE), Dour Festival (BE), Fusion Festival (DE), Plissken (GR), Mayfeld Derby (DE), en nog meer, meer en meer…. In juli 2014 ging RAKETKANON naar de camping van Chicago’s Electrical Audio Studio, om daar hun tweede album (RKTKN#2) op te nemen met Steve Albini (Nirvana, The Pixies, Neurosis, The Jezus Lizard,…).

Laag getunede gitaren, stappende drumbeats, misvormde stemmen, dreunende bass synths, gecombineerd met een oor voor goede liedjes. RAKETKANON is zonder twijfel een van de meest interessante bandjes in de Europese underground-scene van dit moment. RAKETKANON grijpt je bij de nek, draagt je gewelddadig uit je comfort-zone en laat zo een impressie achter die je niet kunt vergeten voor een hele lange tijd.

Raketkanon
Datum: vrijdag 17 april 2015
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Zaal: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek