Reggaebomb Irie Christmas naar Tivoli de Helling

Ticketmaster

tivoliReggaebomb is een eerbetoon aan de authentieke reggae: rootsreggae, ska, rocksteady en vroege dancehall. Natuurlijk hoor je grootheden als Peter Tosh, Jimmy Cliff en Prince Buster, maar ook The Heptones, The Dominoes en The Aces komen langs. Verwacht oude klassiekers en nieuwe hits!

Inmiddels een zekerheid op Tweede Kerstdag! Ook dit jaar vieren we weer een Irie Christmas in De Helling, met live-act Vivian Jones (backed by Leah Rosier & Blackstar Sound), keurmeesters Skank Around Sound en Ivoryman, bijgestaan door Don Arco, Livewire en Sista Souljah. Samen met het publiek creëren ze de positieve, uplifting en energieke sfeer die Reggaebomb kenmerkt!

line-up
Vivian Jones (live)
Don Arco
Sista Souljah
Ivoryman
Livewire
Skank Around Sound

Reggaebomb Irie Christmas
Datum: vrijdag 26 december 2015
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek