Stalley naar de Melkweg

Ticketmaster

melkweg2Stalley steekt het niet onder stoelen of banken. Hij komt uit Ohio en vernoemde zelfs zijn debuutalbum naar deze staat. Rick Ross spotte dit nieuwe talent al een aantal jaar geleden en bracht hem onder bij zijn label MMG: Maybach Music Group. Na mixtapes als ‘Lincoln Way Nights’ (2011) en ‘Honest Cowboy’ (2013) heeft hij nu zijn debuutalbum ‘Ohio’ uitgebracht met featurings die er niet om liegen: Ty Dolla $ign, Nipsey Hussle, August Alsina, Rashad en De La Soul. Met Rick Ross heeft hij net de tracks ‘One More Shot’ en ‘Everything A Dope Boy Ever Wanted’ uitgebracht. Deze man heeft alles in zich om groot te worden en komt zijn Ohio representen in de Melkweg. Mis deze Nederlandse show niet!

Stalley
Datum: woensdag 11 maart 2015
Zaal: Melkweg, Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur
Voorverkoop start zaterdag 22 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek