The Wombats naar de Melkweg

Ticketmaster

melkwegTerug van weggeweest: The Wombats, de aanstekelijkste band uit Liverpool van de laatste jaren, met een nieuw album en een tournee in 2015. De doorbraak voor de band was er begin 2008 met de plaat ‘A Guide To Love, Loss & Desperation’, waarop de catchy hits ‘Let’s Dance To Joy Division’ en ‘Moving To New York’ staan. Genoeg munitie dus om festivals als Lowlands en later Pinkpop plat te spelen. Zanger Matthew Murphy heeft een gave voor puntige teksten vol slimmigheidjes, ook in de serieuzere liedjes op tweede album ‘This Modern Glitch’ uit 2011. ‘Please allow me to be your antidepressant’, zong hij al in ‘Anti-D’. Graag: betere antidepressiva dan de popsongs van The Wombats zijn er niet.

The Wombats
Datum: maandag 16 maart 2015
Aanvang: 19:00
Zaal: Melkweg, Amsterdam
Voorverkoop start vrijdag 21 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek