Amatorski naar De Bovenkamer van Groningen

Ticketmaster

Van het verzorgen van het voorprogramma van Stromae in de Ziggo Dome naar de intieme setting van De Bovenkamer van Groningen (De Watertoren). Maak kennis met Amatorski. De bandnaam betekent amateuristisch in het Pools, maar dat is geenszins van toepassing op deze Belgische band. Amatorski werd gevormd in 2008 en brak twee jaar later door, toen ze de finale van Humo’s Rock Rally haalden.

Hun muziek wordt gekenmerkt door een melancholische, zweverige stijl waarbij de teksten vaak erg verhalend zijn. Mede dankzij een oorstrelende performance bij De Wereld Draait Door en het gebruik van het nummer ‘Come Home’ onder een Spa commercial, stond de band in januari 2012 voor een volle zaal tijdens Eurosonic Noorderslag. Nu zijn ze terug met het nieuwe album ‘From Clay to Figures’.

Amatorski
Datum: Vrijdag 03 april 2015
Zaal: De Bovenkamer van Groningen
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek