Golden Earring op Metropool Open Air in het Openluchttheater in Hertme

Ticketmaster

Dit jaar organiseert Metropool voor de derde keer Metropool Open Air in het Openluchttheater in Hertme. Na voorgaande edities met Ilse DeLange en Bløf komt op 8 mei 2015 de Golden Earring naar Hertme voor een concert.

De Golden Earring scoorde wereldhits met Radar Love en When The Lady Smiles en kan worden beschouwd als de meest succesvolle Nederlandse rockband aller tijden. De band speelt sinds begin jaren 70 in de huidige bezetting maar scoorde daarvoor ook al hits als de Golden Earrings.

Golden Earring
Datum: 08 mei 2015
Locatie: Openluchttheater Hertme
Aanvang: 20:30 uur
Terrein vanaf 19:00 geopend
De voorverkoop van het concert start donderdag 27 november om 10 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek