Spoken Beat Night in Paradiso

Ticketmaster

paradisoSpoken Beat Night met als gasten Hadjar Benmiloud, DJ DNA en jong talent Helena Hoogenkamp. Spoken Beat Night wil taal als muziek laten klinken en de zintuiglijke beleving van taal bevorderen.

Spoken word artiest Jeannine Valeriano maakt samen met bijzondere gasten cross-over concerten waarin jazz, spoken word, wereldmuziek, voordracht, live animatie en funky beats mengen én nieuw werk wordt gepresenteerd. De gasten van Spoken Beat Night zijn meeslepende woordvoerders in hun vakgebied. Ze laten hun stem horen, kiezen positie en zijn eigenzinnig. De schrijvers delen het podium met topmusici uit de kosmopolitische wereld van de geïmproviseerde muziek die de woorden in de wereld van de toonkunst trekken. Twee dwarse tekenaars reageren live op de gasten en laten het publiek met andere ogen kijken. Spoken Beat Night geeft elke editie podium aan een nieuw taaltalent.

Spoken Beat Night
Datum: zondag 14 december 2014
Zaal: Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 16.00 uur
Zaal open: 15.30 uur
Voorverkoop vanaf: zaterdag 22 november 2014

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek