CLOSER to CURTIS – a Tribute to Ian Curtis 1980-2015 in W2 Poppodium

Ticketmaster

14-08-22_W2_Poppodium_Logo_250x156_webVia bijzondere visuals zal tijdens deze tour het verhaal van de jaren ‘80 en het illustere gezelschap rond Ian Curtis verteld worden. Daarbij zal Joy Division Undercover op sublieme wijze een goede greep uit het repertoire live vertolken. Met zanger Erny Green, die het stemgeluid van Ian Curtis “griezelig” evenaart, en gitarist Henk Koorn (Hallo Venray) mag je deze kwaliteit ook verwachten. Een mooi eerbetoon dus aan een bijzonder muzikant en band.

Na afloop van het concert volgt een 80’s dansavond met de lekkerste wave klassiekers.

Joy Division Undercover
Datum: zaterdag 16 mei 2015
Aanvang: 21:00
Zaal: W2 Poppodium
Voorverkoop start 1 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek