The Dandy Warhols naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortThe Dandy Warhols is een indie/garage rock band uit Portland die ontstond tijdens het hoogtepunt van de grunge scene in de jaren 90. Door zeer sterke live optredens en een geluid dat beïnvloed is door psychedelische pop wist de band zich te profileren als een steengoede act. Met het album ‘Thirteen Tales from Urban Bohemia’ uit 2000 scoorden de Dandys de hit ‘Bohemian Like You’, die later door Vodafone ook in tv-commercials gebruikt werd.

Het eerste live-album verscheen eerder in 2014 en nu komen The Dandy Warhols voor het eerst naar Groningen. Na acht studioalbums en 20 jaar live optreden hebben de Dandys bewezen veel meer dan een ‘one-hit wonder’ te zijn!

The Dandy Warhols
Zaterdag 21 maart 2015
Aanvang: 20.00 uur
De Oosterpoort, Kleine Zaal
Kaartverkoop start vrijdag 28 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek