Andy Burrows naar De Oosterpoort

Ticketmaster

Groningen-OosterpoortAndy Burrows is een drummer en singer-songwriter die bekendheid vergaarde als drummer van de band Razorlight. Hij drumde niet alleen, maar schreef ook veel materiaal voor de band, o.a. de hit ‘America’. Zijn laatste jaar bij de band was meteen het jaar van zijn eerste solorelease ‘Color Of My Dreams’.

Zijn tweede album, ‘Sun Comes Up Again’, liet een fris glitchpop geluid horen en verscheen in 2010. In datzelfde jaar werd hij de vaste drummer van de band We Are Scientists. Daarna begon Burrows weer aan een soloplaat te werken en het album ‘Company’ verscheen eind 2012.

Nu is Andy Burrows terug met een nieuw album: ‘Fall Together Again’. De geest van de eerste soloalbums van Paul McCartney waart rond op deze plaat en bovendien bewijst Burrows dat hij één van de meest consistente singer-songwriters van vandaag de dag is. Rauwe, melancholische melodieën voeren nog steeds de boventoon, maar op ‘Fall Together Again’ is er ook plaats voor vleugjes soul.

Andy Burrows
Datum: Zaterdag 31 januari
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: De Oosterpoort
Kaartverkoop start vrijdag 28 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek