Andy Burrows naar Doornroosje

Ticketmaster

doornroosjeMulti-instrumentalist Andy Burrows heeft niet bepaald stil gezeten nadat hij zijn positie als vaste drummer bij Razorlight opgaf in 2009. Daarna speelde hij enkele jaren als drummer bij We Are Scientists, bracht een solo-album uit onder het pseudoniem ‘I Am Arrows’ en maakte een album met zijn goede vriend Tom Smith (Editors) onder de naam Smith & Burrows.

Zijn laatste solo-album “Company” (2012) kreeg ondersteuning van niemand minder dan Andrew Wyatt (Miike Snow) en Mark Ronson. Met zijn derde solo-album “Fall Together Again” (verschenen in oktober 2014) neemt Andy Burrows het heft wederom in eigen handen en laat horen dat hij nog meer in zijn mars heeft. Op dit album kreeg hij hulp van een aantal bekende Britse artiesten, waaronder Tom Odell en wederom Tom Smith (Editors). De muziek van Burrows is rijk opgebouwd met slimme arrangementen en mooie composities, scherpe teksten en een aangenaam portie optimisme.

Andy Burrows
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.15 uur
De kaartverkoop start op vrijdag 28 november om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek