Andy Burrows naar Hedon

Ticketmaster

hedonVoor velen was wellicht de hitsingle Hometown een eerste kennismaking met Andy Burrows, maar de man was al langere tijd met zijn muziekcarrière bezig. En met groot succes! Zo speelde hij in Razorlight en schreef hij hun grootste hit, America. Samen met Tom Smith, zanger van Editors, bracht hij eind 2011 het zeer goed ontvangen kerstalbum Funny Looking Angels.

Nu, twee jaar na zijn het succesvolle soloalbum Company met het daarvan afkomstige Hometown, is Burrows terug met het nieuwe Fall Together Again. Briljante en onbeschaamde melodische soft rock wat zo op de Amerikaanse FM-radio uit de jaren ’70 had kunnen komen.

Andy Burrows
Datum: zondag 25 januari 2015
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30
Locatie: Hedon, Zwolle
Voorverkoop start vrijdag 28 november

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek