Andy Burrows terug naar de Effenaar

Ticketmaster

EffenaarMeester songwriter Andy Burrows terug naar de Effenaar na uitverkochte show in 2013! Andy Burrows heeft de afgelopen jaren bewezen een meesterlijke songwriter te zijn. Niet alleen schreef hij de wereldhit ‘America’ van Razorlight, waar hij destijds in drumde, maar bracht hij bijvoorbeeld ook een kerstalbum uit samen met Editors-frontman Tom Smith onder de naam Smith & Burrows. Met zijn ijzersterke tweede soloalbum in de schappen komt Andy Burrows de Effenaar wederom in vervoering brengen.

Razorlight is al een tijdje uit het zicht, maar Andy Burrows heeft allerminst de handdoek in de ring gegooid. Op zijn nieuwste plaat ‘Fall Together Again’ brengt hij zijn muziek naar een hoger level door middel van rijk opgebouwde arrangementen, intelligente teksten en natuurlijk een vleugje Britpop. Hij deed het niet helemaal alleen; zo werd hij bijgestaan door een aantal Britste top artiesten, waaronder Tom Odell en Tom Smith. Zijn vorige show in de Effenaar was al snel uitverkocht, dus wees er snel bij!

Andy Burrows
Datum: 24 januari 2015
Aanvang: 20:00 uur
Zaal open: 19:30 uur
Start voorverkoop: Vrijdag 28 november 2014

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek