Diana Krall geeft concert in De Doelen

Ticketmaster

Op vrijdag 9 oktober 2015 geeft Diana Krall een concert in De Doelen, Rotterdam. Het concert maakt deel uit van haar Wallflower World Tour. Diana Krall breekt in 1999 door met het Grammy Award winnende album ‘When I Look in Your Eyes’. Haar succes dankt ze niet alleen aan haar opmerkelijke stem en haar grote muzikaliteit, maar ook aan de uiteenlopende projecten waaraan deelneemt. Zo maakte zij bijvoorbeeld veel indruk met het album ‘The Girl in the Other Room’ met echtgenoot Elvis Costello en met het album ‘The Look of Love’ met The London Symphony Orchestra.

Inmiddels heeft de Canadese jazz zangeres maar liefst 5 Grammy Awards en 13 albums op haar naam staan. De komende tournee staat in het teken van haar nieuw album “Wallflower” dat in februari uitkomt. Wallflower is de opvolger van het succesvolle ‘Glad Rag Doll’ uit 2012,. De nieuwe plaat is een homage aan de popmuziek van haar jeugd, de hits van de late jaren ’60 en inspiratiebron van haar werk als (jazz)artiest. Zij zingt klassieke hits van The Mama’s and the Papa’s (California Dreaming), Eagles (Desperado), Bob Dylan (Wallflower), Elton John (Sorry seems to be the hardest word).
Diana Krall was voor het laatst in 2013 in ons land te zien op het North Sea Jazz Festival.

DIANA KRALL – Wallflower World Tour
Datum: Vrijdag 9 oktober 2015
Zaal: De Doelen – Rotterdam
Aanvang: 20:00
Kaartverkoop start vrijdag 28 november om 10:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek