Fisher-Z (solo) naar Hedon

Ticketmaster

hedonIn April 2011 hadden we al eens de eer om Fischer-Z te mogen ontvangen in Zwolle. De band die bekend staat als één van de grootste Britse art-pop / new wave acts uit de jaren ’80, was toen net een jaar onderweg sinds hun terugkomst in 2010. Dit voorjaar komt zanger, componist en producer John Watts terug naar Hedon onder de noemer ‘Fischer-Z Solo’ en gelet op o.a. de reacties op zijn vorige show hebben we alle redenen om hier naar uit te kijken. Verwacht alle Fischer-Z klassiekers, zoals ‘Marliese’, ‘The Worker’, ‘Remember Russia’, ‘The Perfect Day’ en ‘So Long’, aangevuld met zijn solo werk (inclusief werk van zijn nieuw te verschijnen album dat uitkomt in April 2015!).

Fisher-Z (solo)
Datum: woensdag 6 mei 2015
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek