Hedon All Stars doen Amy Winehouse

Ticketmaster

hedonHet nieuwste initiatief van Hedon, met de huisband Hedon All Stars die 4 keer per jaar met een gastmuzikanten/gastmuzikanten een thema gaan doen. Als eerste gast in het nieuwe jaar zal de talentvolle Airto een ode brengen aan de veel te vroeg overleden en naar de “club van 28” vertrokken Amy Winehouse. Het is zonde dat iemand met zoveel talent het tijdige voor het eeuwige heeft verruild. Airto zal het grootste gedeelte van het album Back To Black spelen, maar ook een aantal liedjes van het debuutalbum uit 2003, Frank.

De Hedon All Stars bestaan uit: Bauke Bakker op drums/zang, Serge Bredewold op basgitaar/zang, Bas Schouten op gitaar/zang, Gertjan van de Weerd op toetsen/zang en Rick Mensink op percussie.

Datum: woensdag 21 januari 2015
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Locatie: Hedon, Zwolle

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek