Maggie Bjorklund naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

tivolivredenburgMaggie Björklund is afkomstig uit Denemarken, maar de hypnotiserende muziek van deze zangeres/gitariste klinkt Amerikaanser dan Americana. De blonde Björklund maakte de laatste tijd furore als pedalsteelgitarist in de all-female begeleidingsband van Jack White, The Peacocks. Maar ook solo staat ze haar mannetje, zoals valt te horen op haar tweede album Shaken (2014). Deels geïnspireerd door het recente overlijden van haar moeder bevat de plaat weemoedige (gitaar)melodieën met subtiele vocalen die langzaam onder je huid kruipen. Geschikt voor liefhebbers van Calexico en andere woestijnmuziek!

Maggie Bjorklund
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30
Zaal: zondag 29 maart 2015

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek