Olly Murs in de Heineken Music Hall

Ticketmaster

Heineken Music HallOp zondag 17 mei geeft Olly Murs een concert in de Heineken Music Hall. Olly Murs werd één klap bekend toen hij in 2009 auditie deed voor het zesde seizoen van The X Factor in Engeland. Simon Cowell vond het de makkelijkste ‘ja’ die hij ooit had gegeven. Daarna is het snel gegaan met de Engelse zanger. Inmiddels heeft Olly Murs drie multi platina albums, vier Engelse nummer 1 singles en uitverkochte Engelse arenatour op zijn naam staan. Ook verkocht hij in totaal al meer dan tien miljoen platen.

Vorige week verscheen zijn nieuwe album ‘Never Been Better’. Hierop staat ook zijn huidige hit ‘Wrapped Up’. Olly Murs trad voor het laatst op in Nederland in 2013 in een uitverkochte Melkweg en als special guest van Robbie Williams in de Amsterdam Arena.

Olly Murs
Datum: Zondag 17 mei 2015
Zaal: Heineken Music Hall, Amsterdam
Aanvang: 20.00
Kaartverkoop start 1 december om 10.00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek