Ray Wilson naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijRay Wilson verwierf bekendheid als zanger van de progressieve rock band Genesis. Na het vertrek van Phil Collins in 1996 wordt Ray Wilson door Mike Rutherford en Tony Banks gekozen tot nieuwe frontman van de legendarische band. Ray Wilson brengt samen met Genesis het album ‘Calling All Stations’ uit en een Europese tour volgt. In 1999 valt het doek voor Genesis. Ray Wilson richt zich hierna op zijn soloproject CUT_ en zijn band Stiltskin. Na het succesvolle optreden in november 2014, komt Ray Wilson in 2015 met zijn band terug naar Nederland voor een exclusieve Genesis Classic concert.

Ray Wilson
Datum: zaterdag 03 oktober 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek