Saga naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijDe melodieuze rockformatie Saga komt voor een exclusieve show naar Nederland. De band uit Toronto heeft een herkenbare, tijdloze sound en staat garant voor een energieke live show. Uiteraard zullen klassiekers als On The Loose, You’re Not Alone, The Flyer, Humble Stance en Don’t Be Late niet ontbreken.De Canadese veteranen toeren al meer dan 30 jaar de wereld over. Michael Sadler is nog altijd de energieke en charismatische frontman van weleer en zijn stem lijkt met de jaren alleen maar krachtiger te worden. Bassist Jim Crichton zorgt nog steeds voor de onmisbare, funky stuwende fundamenten van de SAGA-sound en het onnavolgbare, katachtige gitaarspel van broer Ian Crichton blijft ook na drie decennia nog keer op keer verbazen.

Datum: maandag o4 mei 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek