Stream of Passion naar de Boerderij

Ticketmaster

BoerderijKomend jaar is het 10 jaar geleden dat debuut, Embrace the storm’ van Stream of Passion uitkwam. Om dit heugelijke feit te vieren zal Stream Of Passion een exclusieve en speciale show geven in Cultuurpodium Boerderij, waarbij de band het album integraal ten gehore brengt.De Mexicaans-Nederlandse band Stream of Passion behoort tot de absolute wereldtop van de female-fronted gothicmetal bands. Ontstaan uit het symfonische rock project Ayreon van stergitarist Arjen Lucassen, is de band rond zangeres Marcela Bovio inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige band met tours over de hele wereld en met vijf albums op hun naam.

Stream of Passion
Datum: vrijdag 08 mei 2015
Zaal: Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek