Sven Hammond naar de Helling

Ticketmaster

Sven Hammond Soul gaat vanaf nu door het leven als Sven Hammond en klinkt nog net even heftiger en meer uitgesproken dan voorheen. Kleur bekennen heet zoiets. Maar wel in de vertrouwde samenstelling, met Ivan Peroti (zang), Sven Figee (hammond/keys), Tim Eijmaal (gitaar), Glenn Gaddum Jr. (bas) en Joost Kroon (drums). Op hun gloednieuwe album (verschijnt februari 2015) bewandelt de band verrassende muzikale paden en gaat het qua stijl de bluesrockkant op – vandaar ook dat het woord ‘Soul’ uit de bandnaam is verdwenen. Vanaf maart 2015 tourt Sven Hammond door Nederland, een avondvullende show met af en toe een knipoog naar het verleden maar vooral ook heel veel materiaal van het nieuwe album.

Sven Hammond
Datum: Vrijdag 10 april 2015
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek