MIKEGAT$$ & De Fakkelteit & Tour de Moos samen in Hedon

Ticketmaster

Het is tijd voor rap! Onder de noemer Hedon presents opent Hedon iedere laatste zondag van de maand haar deuren om de nieuwste acts uit de kop van Overijssel te presenteren. Hiervoor zoeken we altijd een mooie combinatie van acts waarbij de één zo uit de oefenruimte kan komen rollen terwijl een ander op het punt van doorbreken staat. Drie acts voor de prijs van nul met een winwin situatie voor zowel de artiest, als voor jou. De band kan lekker spelen, genieten en (meer) podiumervaring opdoen en jij ontdekt nieuwe acts uit eigen regio als allereerste tijdens een erg gezellige zondag! Met in deze editie een zondag vol nieuw raptalent.

MIKEGAT$$
MIKEGAT$$ is een nieuw school kid die van old school houd, dat is te horen aan zijn tracks. Geboren in 1997 een echte 90’s kid. Opgegroeid met nederhop en op latere leeftijd met Biggie Smalls dat is zijn grootste voorbeeld. Op 13 jarige leeftijd is hij begonnen met schrijven en hij heeft nu zijn draai gevonden en vertegenwoordigd hij New Arts Deventer. Zijn droom is de old school vibes terug te brengen. Hij zegt zelf altijd : “Hard work pays off”.

De Fakkelteit
De Fakkelteit: een bruisende proeftuin waar talent wordt uitgedaagd om zich te ontwikkelen. De bekende Nederlandse hiphopper Rico (Opgezwolle, Fakkelteitgroep) en jongerenwerker Philip Vorstenbosch hebben de handen ineen geslagen. Ze scouten het talent ‘van de straat’. Met als doel om jongeren te stimuleren in zich zelf te investeren en om een boost te geven aan hun talent. Jongeren worden met elkaar aan het schrijven, componeren en performen gezet.Het levert prachtigste teksten en performances op. Van keiharde hiphop tot de zoetgevooisde poëzie van ‘spoken words’.

Tour de Moos
Maak kennis met Tour De Moos, het solodebuut van de Zwolse rapper Moos. Moos kennen we van de hiphopgroep ZoieZo, waar hij samen met Robbie en producer GVR (Jorden Van Den Berg) tot 2012 deel van uitmaakte. Er ontstaat echter een hernieuwde samenwerking tussen Moos en GVR en in de zomer van 2014 is Tour De Moos een feit.Vanaf dag één dat de band zich bij het duo voegde, vliegen de vonken er vanaf. Moos is duidelijk in zijn element tussen de instrumenten, en GVR knikt goedkeurend vanachter zijn sampler als hij hoort hoe het vijftal de nummers tot leven wekt.

MIKEGAT$$ & De Fakkelteit & Tour de Moos
Datum: 22 februari
Datum: zondag 22 februari 2015
Aanvang: 19:00
Zaal open: 18:30

Ticketmaster