My Baby naar De Spieghel

Ticketmaster

My Baby is een trio gevormd door de Nederlandse broer en zus Joost en Cato van Dyck, aangevuld met gitarist Daniel ‘Da Freez’ Johnston uit Nieuw-Zeeland. Na samen onder de naam The Souldiers getourd te hebben besloot de band in 2012 met My Baby een compleet nieuwe weg in te slaan: soulfunk werd bluesrock. Maar dan wel “hoekige, vuile, vieze bluesrock”, zoals André Eggens van 3voor12 het omschreef. December 2013 verscheen het debuutalbum ‘My Baby Loves Voodoo’ dat muziekrecensenten uit Nederland omver blies. De band heeft inmiddels een naam opgebouwd met de fantastische live-shows.

Op donderdag 19 maart komt My Baby naar De Spieghel als onderdeel van de releasetour van het tweede album, dat ook in maart zal verschijnen. In februari speelt de band als begeleidingsband van Henny Vrienten in De Oosterpoort en in april staat een supporttour met Seasick Steve op de planning!

My Baby
Datum: Donderdag 19 maart
Aanvang: 21.00 uur
Zaal: De Spieghel, Groningen

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek