Lottie Mae Jones naar Doornroosje

Ticketmaster

De kleurrijke singer-songwriter Lottie Mae Jones presenteert samen met haar band haar nieuwe album; ‘Butterflies in grey skies’. Het nieuwe album is een combinatie tussen pop en rock, ‘rauwe randjes’ met hier en daar een vleugje melancholiek en volledige overgave met oprechte emotie. Op dit album werkte Lottie Mae Jones samen met o.a. producer George Konings, drummer Hans Eijkenaar, cellist Jonas Pap en contrabassist Jan Paul van der Hoeven.

‘Butterflies in grey skies’ is een persoonlijk album met een boodschap en vraagt indirect aandacht voor heftige thema’s waar mensen in hun leven soms meer dan eens, mee te maken kunnen krijgen. Lottie; ‘Ik geloof dat je op heel veel dingen in het leven invloed kunt hebben, maar sommige dingen overkomen je. Met mijn nummers hoop ik mensen power en inspiratie te geven om door te gaan, maar ook troost en (h)erkenning te bieden. Wat er ook gebeurd is, je kunt altijd opnieuw beginnen en je dromen verwezenlijken, zolang je maar niet opgeeft’.

In december 2014 kwam de eerste single van dit album uit; ‘Teddies’, een kwetsbaar nummer over seksueel geweld.

Lottie Mae Jones
Datum: 08 maart
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 16:00
Aanvang: 16:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek