Thunder naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

‘Wonder Days’ (2015), het gloednieuwe album van Thunder, krijgt lovende recensies en wordt door sommige critici zelfs gezien als het beste album sinds ‘The Thrill Of It All’ (1997). Zanger Danny Bowes klinkt als vanouds en de nummers doen net als vroeger denken aan bands als Bad Company, Led Zeppelin en Thin Lizzy. Op 11 juli komt Thunder voor een exclusieve clubshow naar de Boerderij!

Thunder had begin jaren negentig grote successen met albums als ‘Backstreet Symphony’ (1990), ‘Laughing On Judgment Day’ (1992) en ‘Behind Closed Doors’ (1995). Wonder Days, de opvolger van het album Bang! dat in 2008 werd uitgebracht, bewijst dat Luke Morley behalve een geweldige gitarist ook nog eens een geniale song-writer is. De lange rustperiode heeft hem klaarblijkelijk goed gedaan. De stem van Danny Bowes heeft de afgelopen decennia niets van zijn glans verloren. Uiteraard zullen ook klassiekers als ‘Love Walked’ In en ‘Dirty Love’ niet ontbreken.

Thunder
Datum: zaterdag 11 juli 2015
Zaal: Cultuurpodium Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek