Amsterdam Metalfest in de Melkweg

Ticketmaster

Tijdens deze vierde editie van Amsterdam Metalfest zullen er zeven bands verspreid over de hele avond spelen. Amsterdam Metalfest, ontstaan in de Sugarfactory en wegens succes nu verplaatst naar de Melkweg, staat in het teken van metaltalent in Nederland.

Headliner van de avond is het Belgische / Duitse / Amerikaanse Aborted en brengen death metal van de bovenste plank. Aborted wordt tijdens Amsterdam Metalfest vergezeld door Seita en hun brute mix van death en thrash metal, de groovy doom/sludge metal veteranen Cultura Tres, de Amsterdamse metal ambassadeuren van Magnacult, melodic deathmetalband Ethereal, Red Eyes en opener van de avond Hillsphere.

Amsterdam Metalfest (Aborted, Seita, Cultura Tres, Magnacult, Ethereal, Red Eyes, Hillsphere)
Datum: 24 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 17:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek