Armand & The Kik naar de Effenaar

Ticketmaster

De Nederlandstalige bietband The Kik en protestzanger Armand bundelen de krachten. De samenwerking tussen Armand & The Kik ontstond in 2012 toen Lucky Fonz III en The Kik werkten aan een cover van Armand’s klassieker ‘Want Er Is Niemand (En Nou Ik)’. Armand ging vervolgens ook mee op tour. Deze samenwerking beviel zo goed dat het plan voor een volwaardig album ontstond. En nu dus ook een nieuwe tour!

Armand
Als we het hebben over Nederlands hardnekkigste protestzanger, hebben we het natuurlijk over Armand. Deze bijzondere man brak in de zomer van 1967 door met het nummer ‘Ben Ik Te Min’. De zanger staat sinds zijn vroege carrière bekend als protestzanger, maar heeft ook een groot oeuvre naast zijn politieke en sociaal-maatschappelijke teksten.

The Kik
Nederbietband The Kik kwam in 2012 vanuit het niets met de hitsingle ‘Simone’. De afgelopen jaren tourde de band met veel succes en rockten onder meer Lowlands en Parkpop. Niet voor niks waren ze dan ook een jaar lang huisband van De wereld Draait Door. Zanger Dave von Raven liet daarop nog eens zien waar zijn kwaliteiten lagen, toen hij in het programma De Beste Zangers van Nederland een Nederlandse vertolking liet horen van Chef’ Special’s In Your Arms.

Armand & The Kik
Datum: 17 september
Zaal: Effenaar, Eindhoven
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 20:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek