Bobby Long naar Hedon

Ticketmaster

Ondanks zijn Engelse roots is de muziek van Bobby Long doordrenkt met Americaanse invloeden. Van countrygrootheden Hank Williams en Ernest Tubb, naar folk zanger Woody Guthrie en Ramblin’Jack Elliot tot helden als Jeff Buckley en Elliot Smith, je hoort ze allemaal terug in de prachtige Folkse Americana. Op plaat weet Long je al te raken, maar vooral live pakt de Britse Singer / Songwriter je compleet in. Voor zijn nieuwe album Ode To Thinking greep Bobby Long terug op zijn tijd dat hij in London woonde. Dit resulteerde in nummers met veel gelaagde vocalen en slechts één gitaar als begeleiding. Het elf tracks tellende album kwam tot stand dankzij een crowdfunding van Pledge Music en werd dus gefinancierd door echte fans van zijn werk. Wij zijn ervan overtuigd dat hij na zijn optreden in Hedon er zeker weer een aantal liefhebbers bij heeft.

Bobby Long
Datum: zaterdag 03 oktober 2015
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek