Fresku naar de Effenaar

Ticketmaster

Fresku is back! Vanavond opnieuw in zijn eigen Eindhoven, in zijn eigen Effenaar, op zijn eigen podium, met zijn eigen maten. En met het publiek natuurlijk; langs alle prachtige emoties en taalkundige wondertjes die hij door de microfoon knalt.

Hier en daar laat Fresku al wat nieuwe tracks horen, zoals in april op Paaspop waar hij de tent zelfverzekerd afbrak. En we kunnen niet wachten om alle nieuwe tracks van ‘Nooit Meer Terug’ te horen, want er zit vast weer een hoop geniaals tussen. ‘Kutkop’, ‘Hedde Druksop’, ‘Lintworm’, Fresku komt met verse pareltjes, no doubt. Zijn ‘Maskerade’ album is al weer dik 3 jaar uit, dus dit is goed nieuws. Geproduceerd door Teemong en zoals Fresku het zelf zegt: ‘’Teemong en ik zijn de meest kritische guys die ik ken. Als je de meest kritische guys samen pakt en die samen een album laat maken, vraagt dat om wachten.”

Fresku
Datum: 11 september
Zaal: Effenaar
Aanvang: 21:00 uur
Zaal open: 20:30 uur
Start voorverkoop: Za 23 mei `15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek