Kenny B naar Patronaat

Ticketmaster

Kenny B, Surinaamse zanger met de meeste nummer één hits in eigen land. Na diverse succesvolle albums in het Engels, Aucaans en Sranantongo stapt Kenny B over op de Nederlandse taal met als gevolg een regelrechte hit voor zijn dubbel platina bekroonde single ‘Parijs’. De reggae/dancehall artiest zal deze avond ongetwijfeld de nazomer zon doen laten schijnen met zijn zomers getinte nummers.

“Het was een uitdaging”, erkent Kenny. “Nederlands is geen gemakkelijke taal voor muziekteksten. Je zult moeten spelen met klanken en intonaties. Uiteindelijk raakte ik helemaal in de ban en ben ik gek op de nummers.” Ondanks de nieuwe koers is Kenny zijn moedersland niet vergeten. “Nee joh, dit album is absoluut ook voor Suriname. Zij zullen dit zeker diggen. Ik zie het zelf als een mooie toevoeging aan de Surinaamse muziek.”

Kenny B
Datum: Vrijdag 09 oktober
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20.00 u
Aanvang 21.00 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek