Larry Graham & Graham Central Station featuring Candy Dulfer naar Patronaat

Ticketmaster

Vanavond speelt Larry Graham met zijn Graham Central Station en Candy Dulfer een exclusieve NL show in Patronaat!

“I’m gonna add some bottom… so that the dancers just can’t hide!” zegt Larry Graham over zijn bass intro voor Sly & The Family Stone’s “Dance To The Music” één van de grootste hits aller tijden. Eén ding is niet te ontwijken bij de muziek van Graham, namelijk zijn funky bass riffs waarop je niet stil kunt blijven staan!

Larry Graham beleefde in zijn carrière drie grote successen: als bassist -en zanger van Sly & The Family Stone, als frontman van de hit scorende funkgroep Graham Central Station in de jaren ’70 en als solo artiest in de jaren ’80. In de jaren ’90 deelde de muzieklegende het podium met artiesten als Prince en Larry treedt tegenwoordig nog altijd op met zijn Graham Central Station.

Larry Graham & Graham Central Station featuring Candy Dulfer
Datum: Maandag 06 juli
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19.30 u
Aanvang: 20.30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek