Nielson naar Hedon

Ticketmaster

Hij heeft genoeg hits op zijn naam om een album mee te vullen, genoeg gouden en platina platen om een stadsmuur mee vol te hangen, Een Edison, 3FM award, en dat allemaal in 2,5 jaar tijd! We hebben het natuurlijk over Nielson, het hit kanon dat de harten van menig Nederlander heeft veroverd. In 2012 gooide Nielson hoge ogen met zijn deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. De singles die bij veel mensen een belletje zal doen rinkelen zijn; Beauty & The Brains ( zijn eerste hit), Hoe (met Miss Montreal), Mannenharten ( samenwerking met Bløf). Deze singles resulteerde in optredens op alle grote festivals van Nederland zoals Paaspop, Vrienden van Amstel Live, Indan Summer Festival en veel, veel meer.

Het is haast ontdenkelijk dat je deze successen kunt overstijgen, maar voor Nielson gaat dat niet op. In 2014 komt Nielson met de monsterhit Sexy Als ik Dans, wat in Nederland, België en ook Suriname grijs gedraait wordt. In 2015 brengt Nielson een twee- delige EP genaamd Met de tijd mee. Wat voor Nielson alleen maar kan betekenen dat hij groter en groter wordt, voor Nielson gaat er maar één gezegde op: ‘’why reach for the moon when we have the stars’’

Nielson
Datum: vrijdag 04 september 2015
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek