Paradise Lost naar TivoliVredenburg

Ticketmaster

Met het album Gothic (1991) startte de Engelse metalband Paradise Lost samen met My Dying Bride en Anathema een nieuwe stroming in de muziek: gothicmetal. De band (vernoemd naar het gedicht uit 1667 van John Milton over de zondeval van de mens) bestaat inmiddels ruim 25 jaar, maar heeft nog niks aan zeggingskracht ingeboet. In al die jaren ging Paradise Lost van death/doom via gothic naar Depeche Mode-electronica en weer terug naar hun metal roots. Begin juni verschijnt Paradise Losts veertiende studioalbum The Plague Within. Het concert van Paradise Lost vanavond (enige show in Nederland) is alweer hun negende keer Utrecht!

Paradise Lost
Datum: 07 oktober
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek