Banned from Utopia naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Na een uitverkocht concert in 2014 is deze fantastische band met louter topmuzikanten terug in Cultuurpodium Boerderij. Frank Zappa is één van de belangrijkste componisten van de twintigste eeuw. Met meer dan tachtig albums is het werk van Zappa veruit het meest omvangrijk en veelzijdig van de hele rockgeneratie – en dat terwijl hij veel te vroeg overleed in ‘93.

Twintig jaar na zijn dood besloten zes van Zappa’s originele bandleden zijn muziek nieuw leven in te blazen, als Banned from Utopia. De band bestaat tijdens deze tour uit de originele Zappa-leden: zanger, gitarist Ray White, bassist en violist Tom Fowler (Captain Beefheart, Elton John), Robert (Bobby) Martin (Prince, Stevie Nicks) en saxofonist Albert Wing (Diana Ross. Johnny Guitar Watson) De band wordt gecompleteerd door gitarist Robbie Mangano (Mothers Of Invention, Sean Lennon) en drummer Joel Taylor (Stanley Clarke, Al Di Meola, Robben Ford). In 2015 zou Frank Zappa 75 jaar geworden zijn. Hoog tijd om zijn enorme muziekcollectie te erkennen! En wie zouden dat beter kunnen doen, dan de ongelooflijke muzikanten hij zelf had aangeworven voor zijn band?

Banned from Utopia
Datum: woensdag 28 oktober 2015
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek