Maiden UniteD naar Cultuurpodium Boerderij

Ticketmaster

Maiden UniteD is een ode aan de legendarische metal band Iron Maiden. Het akoestische tribute project, in 2006 opgericht door Joey Bruers, heeft wereldwijde bekendheid verworven bij fans van Iron Maiden. Hun repertoire bestaat uit akoestische her-arrangementen van Iron Maiden klassiekers.

Naast Bruers bestaat de band dit keer uit zanger Damian Wilson (Threshold, Ayreon), gitarist Ruud Jolie (Within Temptation), pianist Huub van Loon (Barry Hay Flying V Formation), drummer Dirk Bruinenberg (Elegy) en Thijs Schrijnemakers (Orgel Vreten). In mei heeft Maiden UniteD hun nieuwe album ‘Remembrance’ uitgebracht. Voor hun derde album leverden o.a. Perttu Kivilaakso (Apocalyptica), Blaze Bayley (ex-Iron Maiden zanger) en Paul Di’Anno (ex-Iron Maiden zanger) een muzikale bijdrage. Op zaterdag 19 december geeft de band de laatste show van hun tour in Cultuurpodium Boerderij!

Maiden UniteD
Datum: zaterdag 19 december
Zaal: Cultuurpodium Boerderij, Zoetermeer
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek