Bertus Borgers naar Hedon

Ticketmaster

De Brabantse muzikant Bertus Borgers (1947) uit Veldhoven begon als vijftienjarig nozempje te spelen bij de plaatselijke Evergreens, in de tijd dat de Beatles nog moesten doorbreken. Hij staat vandaag de dag nog op het podium en bouwde in al die jaren een unieke carrière op in de rockmuziek van de Lage Landen. Als zanger/saxofonist was hij achtereenvolgens frontman in Dirty Underwear, Mr. Albert Show, Sweetd’Buster, Groove Express, The Nightcats en de Foyer Rock Band. Met deze bands nam hij in totaal veertien albums op met eigen muziek en was ondertussen met zijn tenorsax een graag geziene gast bij Golden Earring, Herman Brood en Raymond van het Groenewoud.

In 2015 kiest Bertus de krenten uit zijn repertoire, waarbij hij begeleid wordt door The Young Retro’s, zoals de naam al aangeeft een bandje met jonge gasten/snaken die een hedendaagse interpretatie geven van het ouvre van de oude meester.

Nummers van Dirty Underwear uit de sixties, de underground van Mr. Albert Show, de klassiekers van Sweetd’Buster en wat daarna kwam, alles komt voorbij in een show waarin The Young Retro’s laten horen dat de muziek nog steeds ‘in de tijd’ zit.

Bertus Borgers
Datum: 19 november
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek