China Crisis in Metropool Hengelo

Ticketmaster

metropoolAfgelopen dinsdag is de voorverkoop gestart van het concert van China Crisis in Metropool Hengelo.

Dat ze nog spelen!
Dat doen ze tot nu voornamelijk in het Verenigd Koninkrijk. Tot nu toe want Metropool haalt ze naar Hengelo en dus naar Nederland. De band is nooit echt uit elkaar gegaan, komen binnenkort met een nieuw album en brengen live nog altijd een goede show. De mannen van Tjolk presenteren dus graag deze 80’s iconen en omdat ze stuk voor stuk ook fan zijn was een afterparty zo geregeld! Geniet dus eerst van het concert van China Crisis en dompel je daarna nog verder onder in alles wat eighties was met Tjolk Everything 80’s! Geweldige avond uit gegarandeerd!

vrijdag 11 september: zaal open 18.30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek