Sabrina Starke komt naar Lelystad

Ticketmaster

undergroundZeven jaar geleden verraste Sabrina Starke de muziekwereld met haar debuutalbum “Yellow Brick Road”. Het album werd opgepikt door Blue Note/EMI en stond 52 weken onafgebroken in de albumlijst. Sabrina ontving een Edison Pop voor Beste Nieuwkomer en de Edison Jazzism Publieksprijs. In september 2015 zal het nieuwe album “Sabrina Starke” het daglicht zien. Een nieuwe fase in haar ‘soul search’ want het album is door Sabrina zélf geproduceerd in samenwerking met Salle de Jonge en wordt haar meest persoonlijke album tot nu toe. Eerlijk, zelfbewust en kritisch naar zichzelf en haar wereld.

Optreden vindt plaats op 24 oktober in Underground Lelystad
Voorverkoop gestart op donderdag 28 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek