Start voorverkoop Scott Weiland & the Wildabouts in de Melkweg

Ticketmaster

melkwegJe kan wel zeggen dat Scott Weiland de belichaming van rock ‘n roll is. In de jaren ’90 maakte hij furore als de frontman van Stone Temple Pilots, altijd charismatisch en extravagant. Hij kwam echter ook vaak in de problemen door aanvaringen met justitie en zijn drugsgebruik. Toch bleef hij gestaag albums uitbrengen, zij het met Stone Temple Pilots, solo of met supergroep Velvet Revolver. Het nieuwe album ‘Blaster’ is het eerste dat als Scott Weiland & the Wildabouts is uitgebracht, omdat het echt een bandalbum is geworden. Triest nieuws kwam een dag voor de release: gitarist Jeremy Brown was overleden. De plaat is een eerbetoon aan hem geworden.

Donderdag 1 oktober in de Melkweg Amsterdam
Start voorverkoop vrijdag 29 mei.

 

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek