Marcus Miller naar De Oosterpoort

Ticketmaster

De Amerikaanse bassist en jazzmuzikant Marcus Miller is een graag geziene gast in De Oosterpoort. Miller is een veelgevraagd sessiemuzikant en producer die tot bloei kwam in de band van Miles Davis. Sterker nog, het klassieke album ‘Tutu’ van Davis werd in zijn geheel geschreven en geproduceerd door Miller.

Als sessiemuzikant werkte hij samen met artiesten als Aretha Franklin, Roberta Flack, David Sanborn en Jay-Z. De groten der aarde dus. Daarnaast bracht hij talloze soloplaten uit en maakte hij muziek voor succesvolle films als ‘House Party’, ‘Boomerang’ en ‘Ladies Man’. Miller’s nieuwe album ‘Afrodeezia’ verscheen dit jaar bij het roemruchte Blue Note label en op deze avond start Marcus Miller zijn Nederlandse tour in De Oosterpoort.

Marcus Miller
Datum: Donderdag 5 november
Zaal: De Oosterpoort, Groningen
Aanvang: 20.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek